luni, 10 ianuarie 2011

MANICHIURA SPA

   Daca tot am vorbit despre tratarea mainilor cu parafina, sa nu uitam de manichiura si pedichiura SPA de la OPI, procedee putin mai complexe.
   Ce reprezinta manichiura SPA? In incercarea mea de a le recomanda clientilor un nou serviciu, am observat o atitudine putin cam sceptica. Am lasat la o parte denumirea de ''SPA'' , recomandandu-le cu alte cuvinte, o ingrijire completa. Sa uitam de banala manichiura clasica si sa ne rasfatam putin.
   Efectul acestei manichiuri este vizibil pentru mai mult timp, pielea devine catifelata iar cuticulele isi incetinesc cresterea.
   Ce reprezinta manichiura SPA?
   Manichiura SPA este cel mai relaxant serviciu pentru ingrijirea unghiilor si a pielii.
   Ca si la manichiura cu parafina, se incepe prin:


1. EXFOLIERE.


2. REVITALIZARE- intr-un bol cu apa calduta se adauga o lingurita de Soak (un praf efervescent ), se imoaie ambele maini timp de 5 minute. Schimba total aspectul pielii datorita ingredientelor pe baza de fructe iar unghiile sunt albite datorita magneziului. Efectul este imediat.


3. REINOIRE-  este etapa cea mai importanta, in care pielea este hranita cu ajutorul serului pentru intinerire care previne aparitia ridurilor si a petelor brune. Repara si reface aspectul pielii datorita activilor pe care ii contine serul. Serul isi face efectul in 10 minute, timp in care mana este infoliata in manusa si prosop, deoarece  ingredientele serului patrund mai repede in piele la cald. Pentru a fi eficienti, nu acoperim unghiile pentru a exfolia si curata cuticula.
4. PROTECTIE- crema hidratanta pe care o folosim lasa o pelicula protectoare, care ii va mentine clientei mainile hidratate pentru mai mult timp.

Un comentariu: